torek, 15. december 2009

Študijski primerek

Danes sem bil naročen na precej rutinsko testiranje, ki se opravlja v okviru fizioterapije. Namesto rutinskega postopka pa sem bil deležen družbe mladih študentk in študenta fizioterapije ter posledično izdatne pozornosti in razlage postopkov. Z veseljem sem se prepustil v obravnavo, odgovarjal na vprašanja, kaj vprašal, poslušal razlago in se občasno muzal ob prisrčni študentski neodločnosti. Od strani je dogajanje prijazno usmerjala njihova profesorica, kdaj pa kdaj preverila njihovo znanje in jih res z ljubeznijo poučevala o umetnosti njihovega poklica. Jim kar zavidam za tako profesorico.

Navaden pregled se je tako razvil v prijetno druženje. Zame je bilo zanimivo, profesorica se mi kar ni nehala zahvaljevat za aktivno sodelovanje, pa tudi študenti so, po izrazih na obrazih sodeč, dobili precej zanimiv študijski primerek.

A ni čudovito, kako nas včasih preproste stvari razveselijo in popestrijo dan?

sreda, 2. december 2009

Požigalec™

Zvezdi resnične zgodbe bi vsekakor morala registrirat blagovno znamko Požigalec™, vključno s slogani ti si zihr požigalec™, zašvicu fuŁ™, pa take fore™, in kaj ti bo torba, če si kupu kolo™. Če se jima že cela Slovenija smeji, bi lahko vsaj služila na ta račun.

Če kdo še vedno ne ve, za kaj se gre, naj si pogleda originalno zgodbo, the movie in še eno predelavo. Za več pa imamo strica Gugla in teto TiTubo.

torek, 1. december 2009

Pot A2

Boj proti AIDU nekoliko drugače.
Vsebina se nekoliko navezuje na moje lansko razmišljanje: Poenostavljanje.